Porodica Radonjić iz Ušća bodrila reprezentaciju protiv Grčke

4. decembra 2018. Vesti0

Košarkaški savez Srbije imao je specijalne goste na utakmici petog „prozora“ kvalifikacija Srbija – Grčka. Tik uz teren, u odličnoj igri i vrednoj pobedi našeg nacionalnog tima uživala je porodica Radonjić iz mesta Ušće nedaleko od Manastira Studenica.

Na poziv generalnog sekretara KSS Dejana Tomaševića, Radoica Radonjić je sa suprugom Radicom i kćerkicom Leontinom, koja ide u treći razred osnovne škole, u društvu prijatelja Bobana Cvetkovića došao u beogradski hram košarke da bodri izabranike selektora Aleksandra Đorđevića u najvažnijem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini.

Naši košarkaši su ubedljivo slavili, Radoica i Leontina su navijali, dobili poklone, a posle utakmice imali čast da upoznaju selektora Đorđevića i naše reprezentativce, što je ovekovečila kamera.

– Bilo je zaista prelepo, stvarno smo oduševljeni… Sve ovo je bio i lep poklon za moju kćerkicu, pošto joj je u subotu rođendan… Hvala Košarkaškom savezu Srbije što smo bili pozvani na ovakav spektakl i privilegovani da posle utakmice budemo u društvu selektora, igrača i stručnog štaba. Siguran sam da će naš tim da se plasira na Svetsko prvenstvo, kao i da ćemo ponovio doći u Beograd da navijamo za Srbiju! – uz osmeh poručuje Radoica Radonjić.

Izvor: KSS