Студеница Инфо – Годину дана са Вама

Прошло је тачно годину дана од када је на порталу Студеница Инфо званично пуштена прва вест. У протеклих 365 дана трудили смо се да сајт учинимо што занимљивијим.

Портал Студеница Инфо настао је  са идејом да једном месту окупи све лепе и занимљиве вести из Студенице и њене околине. Да о лепотама нашег краја упознамо домаће али и госте из иностранства, који све више долазе.

Надамо се да смо на добром путу, а велики број Вас који нас прате дају нам за право да верујемо да оно што радимо има смисла. У наредном периоду ћемо се трудити да портал подигнемо на степеник више, а пре тога желимо да се захвалимо нашим сарадницима, добротворима и Вама који својим примедбама и сугестијама доста доприносите раду на сајту.

Наша презентација Студенице је из дана у дан из месеца у месец била све садржајнија и пружа све више како информација, новости тако и фотографија те других садржаја.  Посебно су занимљиве наше вести на руском и енглеском језику.

Били смо, а и тренутно смо у многим вашим домовима, ширимо позитивну енергију и љубав, пре свега према нашој Студеници али и свим лепим стварима из наше околине.

Вести из Студеничког краја можете пратити и на друштвеним мрежама:

Фејсбуку

Инстаграму

Твитеру

ВКонтаку