Golijski konaci

5. aprila 2018. Smeštaj0

U selu Komadine, u podnožju Parka prirode i Rezervata biosfere “Golija-Studenica” , u neposrednoj blizini “Rimskog mosta” i reke Moravice na nadmorskoj visini od 650 m, udaljeni 15 kilometara od Ivanjice na putu Ivanjica – Golija, nalazi se seosko – turističko domaćinstvo “Golijski konaci” vlasništvo porodice Milosavljević.

Raspolaže sa više od 20 ležaja raspoređenih u dve kuće „Golija“ apartmanskog tipa, i kućama brvnarama, sa kupatilima, kablovskom TV u svakom apartmanu i brvnari. Golijski konaci poseduju i zajedničku prostoriju “Krčma” koja služi za ishranu i boravak gostiju. Gostima je na raspolaganju u letnjem periodu otvoren bazen sa svim mobilijarom i šankom na otvorenom prostoru.

Za sve ljubitelje stvarno netaknute prirode, adrenalina i aktivnog odmora u ponudi su leti – kvadricikli, zimi – motorne sanke, dečiji zabavni park, a domaćini pored šetnji, pecanja, branja šumskih plodova, organizuju izlete i do 1833 metara nadmorske visine – najvišeg vrha Golije, golijskih jezera kao posebne atrakcije, gde možete uživati u panoramskom razgledanju okolnih srpskih planina iznad kojih dominira Golija. Gosti imaju na raspolaganju i obeležene pešačke staze u neposrednoj blizini Golijskih konaka.

Društvene mreže

Kontakt telefon: +(381) 064/242-99-06 – Draško Milosavljević

Elektronska poštainfo@golijskikonaci.com

Opširnije na sajtu