Голијски конаци

У селу Комадине, у подножју Парка природе и Резервата биосфере “Голија-Студеница” , у непосредној близини “Римског моста” и реке Моравице на надморској висини од 650 м, удаљени 15 километара од Ивањице на путу Ивањица – Голија, налази се сеоско – туристичко домаћинство “Голијски конаци” власништво породице Милосављевић.

Располаже са више од 20 лежаја распоређених у две куће „Голија“ апартманског типа, и кућама брвнарама, са купатилима, кабловском ТВ у сваком апартману и брвнари. Голијски конаци поседују и заједничку просторију “Крчма” која служи за исхрану и боравак гостију. Гостима је на располагању у летњем периоду отворен базен са свим мобилијаром и шанком на отвореном простору.

За све љубитеље стварно нетакнуте природе, адреналина и активног одмора у понуди су лети – квадрицикли, зими – моторне санке, дечији забавни парк, а домаћини поред шетњи, пецања, брања шумских плодова, организују излете и до 1833 метара надморске висине – највишег врха Голије, голијских језера као посебне атракције, где можете уживати у панорамском разгледању околних српских планина изнад којих доминира Голија. Гости имају на располагању и обележене пешачке стазе у непосредној близини Голијских конака.

Друштвене мреже

Контакт телефон: +(381) 064/242-99-06 – Драшко Милосављевић

Електронска поштаinfo@golijskikonaci.com

Опширније на сајту