Маглич: Одржан камп за перспективне дивљоводаше

У Магличу је одржан камп за перспективне дивљоводаше, у дисциплини слалом. Са тренерима Славком Трифуновићем, Гораном Јовановићем и Цветом Гојићем радило је 16 талената.

– То су такмичари у категорији пионира и кадета, од шестог разреда основне до другог средње школе – каже Славко Трифуновић који је имао и улогу руководиоца кампа. – Такмичари су показали велику мотивисаност за напредовањем, желју за тренингом али и изузетну дисциплину. Похвале заслужују сви који су учествовали у овогодишњем издању, од спортиста, преко тренера до људи који су помогли око организације.

Прилику да бораве на петодневном кампу имали су: Жељана Чингелић (КК Ибар), Ања Богдановић (КК Ибар), Милица Раденковић (КК Студеница), Емина Тутић (КК Стари Град), Петар Радојковић (КК Гусар), Вук Базић (КК Ибар), Лука Ћировић (КК Ибар), Лазар Цветковић (КК Гусар), Никола Живковић (КК Медицинар), Симеон Јеротијевић (КК Ибар), Никола Јанковић (КК Гусар), Расим Ђуловић (КК Стари Град), Огњен Богдановић (КК Ибар), Андрија Јевтић (КК Гусар), Радован Димитријевић (КК Ибар) и Вељко Јевтовић (КК Студеница)

Извор: Кајакашки савез Србије